Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 汤匙 淀粉 ,约7克
- 5 汤匙 水 ,约35克
- 1200 克 水 ,焯水用
- 50 克 荷兰豆 ,洗净沥干,去头尾
- 50 克 西兰花 ,切小朵,洗净沥干
- 50 克 胡萝卜 ,去皮,切小滚刀块
- 50 克 新鲜黑木耳 ,切小朵,洗净沥干
- 50 克 冬笋 ,去皮,切小滚刀块
- 50 克 黄甜椒 ,去瓤,切小片
- 50 克 山药 ,去皮,切小滚刀块
- 50 克 新鲜蘑菇 ,洗净沥干,一切四
- 10 克 油
- 1 茶匙 盐 ,约5克
- Nutriční hodnoty
- na 2 人份
- Kalorie
- 1041 kJ / 249 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 2100 mg