
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 55 g parmezan tăiat în bucăți
- 225 g ciuperci brune, proaspete feliate (0.5 cm)
- 1 lingură ulei de măsline
- 85 g șalote tăiate în bucăți
- 85 g țelină tăiată în bucăți (5 cm)
- 30 g frunze de pătrunjel proaspăt
- 395 g inimi de anghinare, din conservă bine scurse
- 225 g cremă de brânză tăiată cuburi (2.5 cm), la temperatura camerei
- 55 g maioneză
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 233 kcal / 975 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos de rom cu lapte de cocos
Žádné hodnocení
Sandvișuri clasice cu ouă și creson
35min
Hornazo
Žádné hodnocení
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Žádné hodnocení
Alune cu bere și chilli
Žádné hodnocení
Koftas din carne de vită cu iaurt cu șofran
1hod. 20min
Salată de farro, mere și merișoare
Žádné hodnocení
Risotto cu Gorgonzola și ceapă caramelizată
Žádné hodnocení
Supă de dovleac
Žádné hodnocení
Piersici umplute cu biscuiți amaretti și zabaglione cu șofran
Žádné hodnocení
Cartofi în stil Rösti Bern
40min
Bruschete cu inimi de anghinare
30min