Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 380 g fasole boabe, uscată (vezi recomandare)
- apă clocotită, pentru înmuiat
- 150 g ceapă galbenă, sferturi
- 1 chilli roșu, lung, jumătăți și fără semințe dacă preferați
- 1 linguriță busuioc uscat
- 30 g ulei de măsline extravirgin
- 200 g șuncă Speck, bucăți (aprox. 1 cm), sau bacon
- 30 g concentrat pastă de legume (vezi recomandare)
- 30 g muștar de Dijon
- 350 g apă
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 10 g sos Worcestershire (vezi recomandare), sau sare după gust
- 20 g pastă de roșii
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1669.1 kJ / 397.4 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 16.1 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 15.1 g
- Sodík
- 1205.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sarmale
1h 50 min
Fasole cu șorici
1 godz. 45 min
Umplutură festivă
1 godz.
Mușchi de vită umplut, cu glazură cu rodie
Keine Bewertungen
Biscuiți cu ghimbir cu mascarpone și smochine
Keine Bewertungen
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4 Std.
Piure de cartofi cu lapte bătut
35min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1 godz. 45 min
Tocăniță de pui cu mazăre
1h 15 min.
Milkshake Banana Split
30 min
Cozonac
5 Std.