
Zařízení & příslušenství
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Příprava 40min
Celkový 9hod.
8 portions
Suroviny
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
578.2 kcal /
2419.2 kJ
Protein
4.7 g
Tuk
43.6 g
Sacharidy
41.8 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
26.7 g
Sodík
58.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thermomix® Everyday
68 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland