Zařízení & příslušenství
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Příprava 40min.
Celkový 9hod.
8 portions
Suroviny
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
58.7 mg
Protein
4.7 g
Kalorie
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Tuk
43.6 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
26.7 g
Sacharidy
41.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Everyday
68 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Raspberry Ripple Ice Cream
12hod. 45min.
TM7 Demo (NZ)
1hod. 30min.
Raspberry and basil sangria
40min.
Salted Caramel Ice Cream
14hod.
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix®️ Cutter)
Žádné hodnocení
Slow-cooked lamb Madras
2hod. 15min.
"Viennetta" Vanilla ice cream
8hod. 50min.
Boba Cheesecake
6hod. 45min.
Tequila kiwi smash
5min.
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min.
Lemon meringue ice-cream cake
13hod. 15min.