Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
TM6 TM5 TM31

Berry and chocoletta ripple ice cream loaf

5.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

Berry liqueur coulis

  • 80 g sugar
  • 200 g fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)
  • 45 g liqueur berry flavoured

Ice cream layer

  • 120 g dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
  • 3 egg whites
  • 100 g icing sugar
  • 600 g pouring (whipping) cream (see Tips)
  • 2 tsp natural vanilla extract

Chantilly cream

  • 200 g pouring (whipping) cream (see Tips)
  • 30 g icing sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
578.2 kcal / 2419.2 kJ
Protein
4.7 g
Tuk
43.6 g
Sacharidy
41.8 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
26.7 g
Sodík
58.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty