Berry and chocoletta ripple ice cream loaf

Berry and chocoletta ripple ice cream loaf

5.0 2 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 9hod.
8 portions

Suroviny

Berry liqueur coulis
  • sugar
    80 g
  • fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)
    200 g
  • liqueur berry flavoured
    45 g
Ice cream layer
  • dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
    120 g
  • egg whites
    3
  • icing sugar
    100 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    600 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
Chantilly cream
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    200 g
  • icing sugar
    30 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 58.7 mg
Protein 4.7 g
Kalorie 2419.2 kJ / 578.2 kcal
Tuk 43.6 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 26.7 g
Sacharidy 41.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...