Zařízení & příslušenství
Jam and coconut tarts
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
24 portions
Suroviny
Pastry
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
white sugar25 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs separated3
-
water20 g
-
smooth apricot jam250 g
Topping
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar200 g
-
desiccated coconut150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
46.5 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
822.1 kJ /
195.7 kcal
Tuk
9.9 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sacharidy
24.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A taste of South Africa
37 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Black forest cake
5hod.
Home-style sponge cake
2hod. 30min.
South African yellow rice
20min.
Custard
10min.
Milk tart
3hod.
Vetkoek (fet-cook)
1hod. 35min.
Buttermilk rusks
29hod. 25min.
South African curry mince
45min.
Sago custard puddings
35min.
Afghan biscuits
25min.
Mini cheese scones with savoury butter
30min.
Whole orange cake with spiced syrup
2hod. 20min.