Zařízení & příslušenství
Jam and coconut tarts
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
24 portions
Suroviny
Pastry
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
white sugar25 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs separated3
-
water20 g
-
smooth apricot jam250 g
Topping
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar200 g
-
desiccated coconut150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
46.5 mg
Protein
2.5 g
Kalorie
822.1 kJ /
195.7 kcal
Tuk
9.9 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
7.1 g
Sacharidy
24.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A taste of South Africa
37 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Traditional bobotie
1hod. 30min.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2hod. 30min.
Walnut and coffee cream muffin
55min.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3hod. 30min.
Walnut cake with coffee frosting
1hod. 10min.
Mini Jamaican style ginger bundts
25min.
Cornish pasties
2hod.
Steamed ginger puddings
40min.
Quick fruit cake
2hod.
Boston Bun
2hod. 45min.
Traditional Christmas cake
3hod. 15min.
Caribbean carrot cake
2hod. 10min.