Zařízení & příslušenství
Virgin jablečný mošt se ciderem a s pomerančovým sirupem
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 sklenice
Suroviny
Pomerančový sirup
-
510 gramů pomerančů oloupaných, na čtvrtky
-
200 gramů vody
-
200 gramů tmavého hnědého cukru
-
5 hřebíčků
-
10 gramů zázvoru, čerstvého nakrájeného na plátky
-
1 skořice, celá napůl
Jablečný mošt se ciderem
-
300 gramů ledových kostek
-
4 polévkové lžíce javorového sirupu
-
1000 gramů jablečného cideru bez alkoholu
-
500 gramů sodovky
-
1 jablko (jakékoliv odrůdy) zbavené jádřinců, rozpůlené a nakrájené na plátky, na ozdobu
-
rozmarýn, čerstvý celé větvičky, na ozdobu
-
skořice, celá pro podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 sklenici
Sodík
59.1 mg
Protein
1.3 g
Kalorie
1727.4 kJ /
412.9 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
104.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
MOCKTAILY - koktejly bez alkoholu
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mátová limonáda
5min.
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45min.
Cheesecake panda
1hod. 30min.
Opilá bábovka
1hod. 10min.
Margarita
10min.
Krémové špagety s kuřecím masem a brokolicí
30min.
Ginger Berry Shot (Červený zázvorový shot)
15min.
Špagety s rajčaty a slaninou (TM7)
35min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce (TM7)
30min.
Bábovka z celého pomeranče
1hod. 25min.
Těstoviny se sýrovou omáčkou, slaninou a pistáciemi
30min.
Špagety Carbonara (TM7)
35min.