Virgin jablečný mošt se ciderem a s pomerančovým sirupem
TM6 TM5 TM31

Virgin jablečný mošt se ciderem a s pomerančovým sirupem

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

Pomerančový sirup

  • 510 gramů pomerančů oloupaných, na čtvrtky
  • 200 gramů vody
  • 200 gramů tmavého hnědého cukru
  • 5 hřebíčků
  • 10 gramů zázvoru, čerstvého nakrájeného na plátky
  • 1 skořice, celá napůl

Jablečný mošt se ciderem

  • 300 gramů ledových kostek
  • 4 polévkové lžíce javorového sirupu
  • 1000 gramů jablečného cideru bez alkoholu
  • 500 gramů sodovky
  • 1 jablko (jakékoliv odrůdy) zbavené jádřinců, rozpůlené a nakrájené na plátky, na ozdobu
  • rozmarýn, čersvý celé větvičky, na ozdobu
  • skořice, celá pro podávání

Nutriční hodnoty
na 1 sklenici
Kalorie
412.9 kcal / 1727.4 kJ
Protein
1.3 g
Tuk
0.4 g
Sacharidy
104.8 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
0 g
Sodík
59.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty