Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Korpus s černým pivem
- 250 gramů hladké mouky
- 75 gramů kakaového prášku, neslazeného
- 400 gramů cukru
- 2 ½ čajové lžičky jedlé sody
- 250 gramů černého piva
- 250 gramů másla pokojové teploty, na kousky, plus navíc na vymazání
- 140 gramů smetany, 35 % tuku
- 2 vejce
- 1 čajová lžička vanilkového extraktu
Krémová poleva
- 300 gramů čerstvého sýra (například Philadelphia)
- 150 gramů moučkového cukru
- 350 gramů smetany, 35 % tuku
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2196 kJ / 525 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 50.8 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11 Std. 30 Min
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3h 10min
Ořechové semifreddo
8 godz. 20 min
Nepečený cheesecake s bílou čokoládou
8 godz. 20 min
Třímlékový dort
3h 10min
Zázrak z jednoho vejce
2h 30 min
Čokoládový koláč s hruškami
1h 20min
Kávovo-čokoládový tvarohový koláč
9 godz. 40 min
Karpatka
4h 30min
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Pražský koláč
1 Std. 25 Min
Kakaová bábovka v páře s čokoládovou polevou
3h 20min