Zařízení & příslušenství
Černobílý dort
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
16 porcí
Suroviny
Korpus s černým pivem
-
250 gramů hladké mouky
-
75 gramů kakaového prášku, neslazeného
-
400 gramů cukru
-
2 ½ čajové lžičky jedlé sody
-
250 gramů černého piva
-
250 gramů másla pokojové teploty, na kousky, plus navíc na vymazání
-
140 gramů smetany, 35 % tuku
-
2 vejce
-
1 čajová lžička vanilkového extraktu
Krémová poleva
-
300 gramů čerstvého sýra (například Philadelphia)
-
150 gramů moučkového cukru
-
350 gramů smetany, 35 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.5 g
Kalorie
2196 kJ /
525 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
50.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády
6 Std. 10 Min
Banánový cheesecake
7 Std. 55 Min
Karamelovo-ořechové řezy
26 Std.
Pistáciové tartaletky s ricottou a borůvkami
2 Std. 30 Min
Borůvkovo-malinový závin
3 Std.
Jogurtová pěna s ovocem v domácím sirupu
40 Min
Mléčné bulky s datlemi
1 Std.
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2 Std. 30 Min
Vitacitové řezy
3 Std.
Čokoládová panna cotta
4 Std. 5 Min
Marlenka z Thermomixu
25 Std. 15 Min
Buchty s povidly
2 Std. 20 Min