Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vepřového masa, nejlépe vepřové kýty
- 5 gramů nakládací soli, např. Pragandy
- 15 gramů soli
- 1 čajová lžička moučkového cukru
- 1400 - 1500 gramů vody
- 30 gramů citrónové šťávy
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramů
- Kalorie
- 1387.1 kJ / 331.5 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 26.5 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1046.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgurové sushi s lososem
Žádné hodnocení
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7h 45min
Čtyřzrnné muffiny
45 Min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15min
Houbový kečup
Žádné hodnocení
Brynzové halušky
55min
Terina z krůtích prsou se žampióny
2h
Bigos
1 Std. 30 Min
Bernské rösti
Žádné hodnocení
Sušená spiralizovaná jablka (křížaly) s čokoládovou ganache
6 Std.
Bavorské preclíkové bulky
4h 30 min
Karpatka
4h 30 min