![Gem de rubarbă și apă de flori de portocal Gem de rubarbă și apă de flori de portocal](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D70B3BBC-ECC3-4AA2-A171-C69CF08D4B68/Derivates/2E4949EE-8D31-4421-8D5C-9349587B3683.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g rubarbă, bucăți (2 cm)
- 720 g zahăr gelifiant 1:1
- 50 g zeamă de portocală
- 2 lingurițe apă de flori de portocal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1032.4 kJ / 246.8 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 60.9 g
- Tuk
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Damper cu unt cu sirop auriu
Žádné hodnocení
Ouă de ciocolată
Žádné hodnocení
Negroni înghețat
Žádné hodnocení
Sos de caramel cu espresso
45 min
Cremă de lămâie cu biscuiți
Žádné hodnocení
Flan cu rubarbă și vanilie
50min
Căpșune gătite sous-vide, cu mousse de ciocolată albă
2 godz.
Penne cu spanac și anghinare
1u. 5min
Sorbet de busuioc cu căpșune
3hod. 20min
Supă de mazăre
30min
Langoș
1小时 55 分钟
Unt italian
10min