
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova
- 160 g açúcar
- 30 g amido de milho
- 1 c. chá de açúcar baunilhado
- 4 claras de ovo à temperatura ambiente
- 1 pitada de sal
- ½ c. chá de cremor tártaro (volitelně)
- 1 c. sopa de sumo de limão
Pera cozida a vapor com laranja
- 250 g pera pequena, madura mas firmes, c/ casca, cortada ao meio verticalmente
- 300 g água
- 100 g sumo de laranja (2 unid. aprox.), e raspa
- 2 anis estrelado
- 1 pau de canela
- 20 g açúcar
Montagem
- 400 g natas, min. 30% de gordura frias
- 1 - 2 c. sopa de amêndoa em palitos torradas
- 1 c. sopa de raspas de chocolate preto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 355 kcal / 1485.4 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 20.1 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Sodík
- 63.3 mg
Alternativní recepty
Mini pavlovas com gelado de framboesa
13hod.
Sericaia
1hod. 30min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6hod.
Flans de ervilhas com creme de iogurte e hortelã
1hod. 40min
Quadrados gelados de amora e framboesa com curd de framboesa
8hod. 15min
Pavlova de pêssego
2hod. 30min
Mousse de lima com ananás
2hod. 15min
Bolachas de Páscoa
1hod.
Pão de ló de Margaride
1hod. 15min
Ovos à la tripe
1hod.
Sericaia
1hod. 30min
Leite-creme de chocolate e chili
25min