Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di pomodorini ciliegia interi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 g di zucchero
- 2 g di origano secco
- 12 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 1593.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Mandorle sabbiate
1h
Verdure miste insaporite
30min
Spiedini di manzo con spaghettini di verdure (TM6)
1h 30min
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 Std. 40 Min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min.
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min