Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di pomodorini ciliegia interi
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 4 g di zucchero
- 2 g di origano secco
- 12 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 21.6 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 1593.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdure miste insaporite
30 min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1h 30min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 godz. 30 min
Gamberi insaporiti
15min
Bistecca Sottovuoto
1 godz. 10 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 godz. 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Mandorle sabbiate
1 Std.