Zařízení & příslušenství
柳橙蛋糕
Příprava 5min.
Celkový 50min.
8 人份
Suroviny
-
奶油,有鹽或無鹽 抹油用
-
柳橙 薄皮,1顆帶皮切4等份,2顆榨汁3 顆
-
糖180 克
-
油100 克
-
蛋4 顆
-
低筋麵粉 ,多備一些灑粉用300 克
-
泡打粉2 茶匙
-
冰糖粉 (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
122.5 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
1726.3 kJ /
412.6 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
63.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慶祝蛋糕TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan