Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de betterave rouge, cuite, épluchées (voir "Conseil(s)"), coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 30 g de noix de pécan
- 1 de piment rouge, frais
- 5 g feuille de persil
- 2 c. à soupe estragon frais
- 360 g de fromage de chèvre frais, froid
- 300 g de fromage frais à tartiner, froid
- ½ - 1 c. à café de sel de mer
- ½ c. à café poivre moulu
- de pain, en fines tranches et grillées pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1274 kJ / 305 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 570 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème glacée fraise-soja
4h 20min
Sorbet Tagada
12h 25 min
Confiture de mûres et de poires
45 min
Paillassons de pommes de terre
Nincs értékelés
Truffes au chocolat au lait et Passion
2h 25min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Soupe thaïe tomyum aux spaghetti de courgette
45 min
Compote express de pêche au caramel
10min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12 godz. 15 min
Compote de poires au safran
Nincs értékelés
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Sorbet à l'orange
12h