
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de betterave rouge, cuite épluchées (voir "Conseil(s)"), coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 30 g de noix de pécan
- 1 de piment rouge, frais
- 5 g feuille de persil
- 2 c. à soupe estragon frais
- 360 g de fromage de chèvre frais froid
- 300 g de fromage frais à tartiner froid
- ½ - 1 c. à café de sel de mer
- ½ c. à café poivre moulu
- de pain en fines tranches et grillées pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 305 kcal / 1274 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Sodík
- 570 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade au cervelas et fromage
25min
Pain aux poires
Žádné hodnocení
Liqueur de café
40min
Vinaigrette aux poivrons
5min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Crème au séré au chocolat blanc
1hod. 10min
Lait chaud au miel
10min
Ragoût de bœuf
1hod. 50min
Crème brûlée au chocolat
3hod. 10min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25min
Accompagnement à la courgette
30min