Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de betterave rouge, cuite, épluchées (voir "Conseil(s)"), coupées en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
- 30 g de noix de pécan
- 1 de piment rouge, frais
- 5 g feuille de persil
- 2 c. à soupe estragon frais
- 360 g de fromage de chèvre frais, froid
- 300 g de fromage frais à tartiner, froid
- ½ - 1 c. à café de sel de mer
- ½ c. à café poivre moulu
- de pain, en fines tranches et grillées pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1274 kJ / 305 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 570 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3h 40min
Multiusage | Effiloché de porc en tacos / en rouleaux de printemps / en salade
Žádné hodnocení
Terrine de légumes de printemps, émulsion de cerfeuil
Žádné hodnocení
Pain Cocotte
3ωρ.
Pain à la feta et aux olives
5h 15min
Charlotte au chocolat et à la banane
24h
Liqueur au café et à la cannelle
35 Min
Sorbet cerise et lait de coco
3u. 15min
Moqueca de poisson à la farofa
50 Min
Tranche aux pépites de chocolat et beurre de cacahuète
1h 20 phút
Sorbet à la Piña colada
30 Min
Puddings au caramel
1h 5min