Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- du zeste de citron jaune
- 30 g jus de citron
- ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 5 g feuille de persil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haricots verts à la gremolata
25min
Minestrone aux pois chiches
40min
Frittata en coupelles à la vapeur
45 Min
Guacamole
5min
Salade de champignons crus (TM6)
25min
Salade de concombre à l'aneth (TM6)
10min
Chili con carne Cuisson lente
7 Std.
Tartines à la salade d’œufs
15min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Sandwiches de salade aux œufs
25min
Riz au jasmin avec lait de coco, lime et noix de cajou
35min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min