Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- du zeste de citron jaune
- 30 g jus de citron
- ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 5 g feuille de persil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flipbook Digital CA #1
2 Std.
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30min
Focaccia blé entier avec oignon et poivron (TM6)
3 Std. 20 Min
Éplucheur Casserole de patates douces
1 Std. 20 Min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Minestrone aux pois chiches
40min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1h 15min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Gratin de crevettes aux baies roses
30min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15 Min
Stroganoff
45min