Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de parmesan, coupé en un seul morceau de taille adaptée à la grande goulotte
- 250 g de champignons bruns frais, entiers et pied retiré (voir "Conseil(s)")
- 1 - 2 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- du zeste de citron jaune
- 30 g jus de citron
- ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 5 g feuille de persil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 474 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 253 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade carottes râpées (TM6)
10 min
Guacamole
5 Min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15min
Tapenade de tomates
5 Min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 min
Salade de chou blanc (TM6)
15min
Salade à la grecque et croûtons
25 min
Vinaigrette citronnée
5 Min
Poivrons farcis avec riz et sauce tomate
1h
Fond de légumes (végane)
30 min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10 min
Gazpacho de tomates ancestrales
1 Std. 10 Min