Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les röstis
- d'huile d'olive, pour la plaque
- 130 g de betterave crue, coupée en deux, taille adaptée à la grande goulotte
- 130 g de panais
- 130 g de patate douce, coupée et adaptée à la taille de la grande goulotte
- 2 gousse d'ail
- 2 oeuf, de taille moyenne (53-63 g)
- 70 g de farine de blé
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ c. à café poivre moulu
La sauce à l'aneth et persil
- 5 g aneth fraîs
- 5 g feuille de persil
- 200 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- du zeste de citron jaune, râpé
- 1 c. à café de sel de mer
- ½ poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1156 kJ / 276 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1311 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Pain à la patate douce et à la banane
2 godz.
Muffins aux carottes et noix
45 min
Pères Noël en pâte
2 Std. 10 Min
Confiture de pommes cuites pour les provisions
1h 15min
Pizza alla romana
No ratings
Brownies
1h
Muffins au fromage, aux légumes et aux noisettes
45 min
Pain sandwich
3h
Rouleaux à la cannelle et à la citrouille
3h 40min
Cheesecake New York
6h 30 min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min