Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Haricots pinto
- 450 g de haricots pinto secs
- eau pour faire tremper
- 115 g d'oignons en morceaux
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à soupe d’origan séché
-
1
feuille de laurier fraîche (volitelně)
nebo 1 feuille de laurier déshydratée (volitelně) - 1400 g de bouillon de légumes
Haricots frits
- 1 oignon blanc, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail (volitelně)
- 15 g d'huile végétale
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3544.7 kJ / 847.2 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 148.9 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 36.5 g
- Sodík
- 957.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillon de légumes en poudre
5h
Pain de viande "pieds d'Halloween"
1h 30min
Beurre de culture
12 godz. 15 min
Sour au citron et gingembre
15min
Oeufs en chocolat
2h 15min
Masque de carnaval
1h 45min
Gnocchi à la sauce tomate, salade de brocoli - Sorbet aux fruits
35min
Crêpes à la viande hachée
1h 10min
Choco-praliné abricot
Žádné hodnocení
Pain ciabatta
1h 45min
Fondant
1h 10min
Spitzbuben (métrique)
1 godz.