Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Haricots pinto
- 450 g de haricots pinto secs
- eau pour faire tremper
- 115 g d'oignons en morceaux
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à soupe d’origan séché
-
1
feuille de laurier fraîche (volitelně)
nebo 1 feuille de laurier déshydratée (volitelně) - 1400 g de bouillon de légumes
Haricots frits
- 1 oignon blanc, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail (volitelně)
- 15 g d'huile végétale
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3544.7 kJ / 847.2 kcal
- Protein
- 49.3 g
- Sacharidy
- 148.9 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 36.5 g
- Sodík
- 957.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sichuan spaghetti
Žádné hodnocení
Kimchi risotto
30 Min
Œuf à la coque et asperges en mouillettes
15 Min
Confiture d’oranges au kiwi et au gingembre
Žádné hodnocení
Rochers à la banane
15 Min
Lasagne à la bolognaise
35 Min
Cheesecake au chocolat blanc
16hod.
Tajine de poulet au miel et aux pruneaux
40 Min
Soupe asiatique aux légumes et au tofu
1 godz. 30 min
Cupcakes au chocolat avec glaçage à la vanille et à la noix de coco
Žádné hodnocení
Smoothie aux noix de cajou et au cacao
Žádné hodnocení
Dessert au yaourt et citron
3 Std. 15 Min