Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g d'huile d'olive, plus un supplément pour huiler
- 6 tranches de prosciutto
- 15 g de persil frais, feuilles et tiges tendres
- 115 g d'échalotes sèches, en morceaux (2,5 cm/1 po)
- 115 g de poivron, paré, en morceaux (2,5 cm/1 po)
- 5 œufs de gros calibre
- 85 g de crème à cuisson 30%-40% M.G.
- 60 g de feta, coupée en morceaux
- ½ c. à thé de sel, selon le goût
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu
- 570 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1132.9 kJ / 270.8 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 787 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trempette mexicaine étagée
25 Min
Salade de crevettes Louie
1 Std. 30 Min
Croquettes de saumon
1h 45min
Cocktail Pétillant au Piment Jalapeño (Métrique)
3h 5min
Pain banique
Žádné hodnocení
Salsa à la mexicaine
1 Std. 25 Min
Pâtes aux tomates et à la feta
50min
Smoothie déjeuner
5 Min
Mousse au chocolat et à la framboise
10 Min
Tarte au sucre
45min
Oeufs bénédictine à l'érable au saumon fumé
40min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 Min