Zařízení & příslušenství
紫蘇蒸花餃
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
20 塊
Suroviny
-
雞胸肉 切塊150 克
-
板豆腐 稍微擠乾水份100 克
-
蔥 切段1 枝
-
紫蘇葉 略切2 片
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油½ 茶匙
-
清酒1 茶匙
-
蝦仁20 隻
-
水餃皮20 張
-
油 少許,刷油用
-
水600 克
沾醬
-
日式醬油3 大匙
-
味醂1 大匙
-
蒜頭20 克
-
香油1 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
2.7 g
Kalorie
104 kJ /
24 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
2.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan