Zařízení & příslušenství
一口小鹼粽
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 30min.
10 個
Suroviny
自製鹼水
-
水100 克
-
小蘇打粉1 茶匙
鹼粽
-
圓糯米 洗浸,泡水1小時100 克
-
油1 茶匙
-
水2000 克
-
粽葉 需預先準備,詳見要訣12 - 15 片
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
274.7 mg
Protein
1 g
Kalorie
268.3 kJ /
64.1 kcal
Tuk
1.1 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sacharidy
12.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慶端午
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan