Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Chinese kool, in de lengte doormidden gesneden, daarna in drieën gesneden
- 2500 g water, gefilterd
- 150 g Himalaya zout
- 3 knoflookteentjes
- 2 cm gember, vers wortel, geschild
- 1 appel (alle soorten), met klokhuis en in vieren gesneden
- 5 lente-uien, in drieën gesneden
- 1 - 2 tl gemalen cayennepeper
- 1 - 2 tl paprikapoeder
- 1 tl tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 30 g kokosbloesemsuiker
- 1 nori vel, in stukken gescheurd
- 20 g water, warm
- Nutriční hodnoty
- na 1 beker
- Kalorie
- 1615 kJ / 384.5 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 16.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Vegan boter
Žádné hodnocení
Boter plank met spinaziepesto
10min
Harira
7 godz.
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Bananenbrood
Žádné hodnocení
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.