Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 400 g water, lauw
- ½ tl suiker
- 40 g verse gist
- 500 g glutenvrij witte bloem
- 2 tl psylliumvezels
- 15 g olijfolie
- ½ tl zout
- 3 el olijfolie
- 100 g groene olijven, ontpit
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 100 g gedroogde tomaten in olie
- 2 el verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 100 g mozzarella, in kleine blokjes gesneden
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 12 porties
- Kalorie
- 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
- Protein
- 102.4 g
- Sacharidy
- 452.1 g
- Tuk
- 125.6 g
- Nasycený tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 87.1 g
- Sodík
- 4660.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Žádné hodnocení
Batbout met kaas
30min
Tunesische Chorba
45min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Sushi tacos
Žádné hodnocení
Goulash van linzen en champignons
45min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Žádné hodnocení
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Žádné hodnocení