Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 400 g water, lauw
- ½ tl suiker
- 40 g verse gist
- 500 g glutenvrij witte bloem
- 2 tl psylliumvezels
- 15 g olijfolie
- ½ tl zout
- 3 el olijfolie
- 100 g groene olijven, ontpit
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 100 g gedroogde tomaten in olie
- 2 el verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 100 g mozzarella, in kleine blokjes gesneden
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 12 porties
- Kalorie
- 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
- Protein
- 102.4 g
- Sacharidy
- 452.1 g
- Tuk
- 125.6 g
- Nasycený tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 87.1 g
- Sodík
- 4660.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2 godz. 35 min
Zalmvlecht
Ninguna valoración
Boter plank met spinaziepesto
10min
Batbout met kaas
30 min
Champignon en spinazie lasagne
Ninguna valoración
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Ninguna valoración
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Ninguna valoración
Sojamelk en gestoomde broodjes
Ninguna valoración
Alpenmacaroni
45 λεπτ.
Bulgur en rode linzensoep
50 λεπτ.
Fideuá van groenten
40 λεπτ.