Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 400 g water, lauw
- ½ tl suiker
- 40 g verse gist
- 500 g glutenvrij witte bloem
- 2 tl psylliumvezels
- 15 g olijfolie
- ½ tl zout
- 3 el olijfolie
- 100 g groene olijven, ontpit
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 100 g gedroogde tomaten in olie
- 2 el verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 100 g mozzarella, in kleine blokjes gesneden
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Nutriční hodnoty
- na 12 porties
- Kalorie
- 12978.4 kJ / 3101.9 kcal
- Protein
- 102.4 g
- Sacharidy
- 452.1 g
- Tuk
- 125.6 g
- Nasycený tuk
- 25.2 g
- Vláknina
- 87.1 g
- Sodík
- 4660.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amarant cacao balletjes
Žádné hodnocení
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Gestoomde Chinese groenten
Žádné hodnocení
Harira
7 godz.
Griekse salade met gestoomde kip
Žádné hodnocení
Franse brunch
Žádné hodnocení
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Keftedes (gehaktballen)
Žádné hodnocení
Kleverige sesamkip
40min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min