芦笋百合炒鱼片

芦笋百合炒鱼片

2.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 芦笋 切段
    150 克
  • 料酒
    20 克
  • 切段
    1 根
  • 100 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 约¼茶匙
    1 克
  • 黑鱼 切薄鱼片
    200 克
  • 百合
    50 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 638.3 mg
Protein 22.5 g
Kalorie 893.9 kJ / 213.7 kcal
Tuk 6.3 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 13.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...