Zařízení & příslušenství
芦笋百合炒鱼片
Příprava 20min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
芦笋 切段150 克
-
料酒20 克
-
葱 切段1 根
-
水100 克
-
盐 约½茶匙3 克
-
糖 约¼茶匙1 克
-
黑鱼 切薄鱼片200 克
-
百合50 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
638.3 mg
Protein
22.5 g
Kalorie
893.9 kJ /
213.7 kcal
Tuk
6.3 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
1.4 g
Sacharidy
13.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常鱼类料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína