Zařízení & příslušenství
黄酒焖鱼
Příprava 5min.
Celkový 20min.
3 人份
Suroviny
-
食油25 克
-
新鲜姜 切片15 克
-
黑胡椒粒5 粒
-
青葱 切成4公分段3 小支
-
鱼 (1整尾鱼),去鳃去鳞并清除内脏 (参考贴士)600 克
-
酱青15 克
-
黑酱油10 克
-
黄酒50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
245 mg
Protein
38 g
Kalorie
1912 kJ /
457 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
滋补月子餐
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní