黄酒焖鱼

黄酒焖鱼

4.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
3 人份

Suroviny

  • 食油
    25 克
  • 新鲜姜 切片
    15 克
  • 黑胡椒粒
    5 粒
  • 青葱 切成4公分段
    3 小支
  • (1整尾鱼),去鳃去鳞并清除内脏 (参考贴士)
    600 克
  • 酱青
    15 克
  • 黑酱油
    10 克
  • 黄酒
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 245 mg
Protein 38 g
Kalorie 1912 kJ / 457 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...