黄酒焖鱼
TM6 TM5

黄酒焖鱼

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 25 克 食油
  • 15 克 新鲜姜 ,切片
  • 5 粒 黑胡椒粒
  • 3 小支 青葱 ,切成4公分段
  • 600 克 鱼 (1整尾鱼),去鳃去鳞并清除内脏 (参考贴士)
  • 15 克 酱青
  • 10 克 黑酱油
  • 50 克 黄酒

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1912 kJ / 457 kcal
Protein
38 g
Sacharidy
5 g
Tuk
28 g
Nasycený tuk
8 g
Vláknina
1 g
Sodík
245 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty