Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 300 g de mangue, en morceaux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
-
le zeste d'un combava, non traité
nebo le zeste d'un citron vert, non traité
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Pannacotta
5 godz. 50 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20 min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20 min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min