Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 300 g de mangue, en morceaux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
-
le zeste d'un combava, non traité
nebo le zeste d'un citron vert, non traité
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Pannacotta
5h 50min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10 min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacotta aux fruits rouges
3 Std. 25 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min