
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vlierbessensiroop
- 15 - 20 g gedroogde vlierbloesems
- 500 g water
- 1 citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden
- 500 g suiker
Hugo spritz
- 10 verse muntblaadjes
-
50
g mineraal water, bruisend
nebo 50 spuitwater - 200 g Prosecco wijn
- 1 citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 glas
- Kalorie
- 172 kcal / 719.5 kJ
- Protein
- 0.1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Chocolade rijstpudding
1 Std. 5 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Chai latte parfait
15 Std. 5 Min
Portugees crème brûlée
25 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min