Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vlierbessensiroop
- 15 - 20 g gedroogde vlierbloesems
- 500 g water
- 1 citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden
- 500 g suiker
Hugo spritz
- 10 verse muntblaadjes
-
50
g mineraal water, bruisend
nebo 50 spuitwater - 200 g Prosecco wijn
- 1 citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 glas
- Kalorie
- 719.5 kJ / 172 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glazuur
5min
Maïsbrood en cheddar muffins
Žádné hodnocení
Vegan baklava
Žádné hodnocení
Drie kaas pides
1h 40min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Paashaas macarons
Žádné hodnocení
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Pisco sour
Žádné hodnocení
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Levercake
Žádné hodnocení
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Ananas zandkoekjes
Žádné hodnocení