Zařízení & příslušenství
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Příprava 35min.
Celkový 3hod. 40min.
9 stuks
Suroviny
Hartige mini kaaskoekjes
-
gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)4
-
water om te weken
-
aperitiefkoekje plus extra om te bestrooien70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden40 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
roomkaas (bijv. Philadelphia)400 g
-
zoete paprikapoeder1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
-
Serranoham2 - 3 sneetjes
-
cocktailgarnalen gekookt50 - 80 g
-
rode bessen, vers (volitelně) voor de garnering
-
kerstomaten gesneden (2 mm)3 - 4
-
kaviaar (volitelně)1 - 2 tl
-
verse gemengde kruiden (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
-
aardbeien gehalveerd100 g
-
suiker10 g
-
250 g mousserende witte wijnChampagne250 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 9 stuks
Sodík
3668.8 mg
Protein
64.2 g
Kalorie
11798.1 kJ /
2819.8 kcal
Tuk
229.4 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
126.1 g
Sacharidy
89.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
140 jaar Vorwerk
16 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Žádné hodnocení
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12hod. 20min.
Crème brûlée op Portugese wijze
Žádné hodnocení
Tarbot in champagnesaus
Žádné hodnocení
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Žádné hodnocení
Hornazo
Žádné hodnocení
Dracula bloed
Žádné hodnocení
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Žádné hodnocení
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Žádné hodnocení
Wit Brood
Žádné hodnocení
Béarnaisesaus
Žádné hodnocení