Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mousse de chocolate preto
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 60 g leite
- 200 g chocolate p/ culinária (70% cacau) partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Mousse de chocolate branco
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 100 g leite
- 250 g chocolate branco partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
Mousse de chocolate de leite
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 80 g leite
- 250 g chocolate de leite partido em pedaços
- 300 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 47 g
Alternativní recepty
Intenso de amendoim, caramelo e chocolate
6 Std.
Cheesecake de chocolate e café
3 godz. 15 min
Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa
1 godz. 20 min
Cheesecake
4h 30min
Taça dos reis
8 godz.
Duo de chocolate e avelã
3 godz. 30 min
Panacota de chocolate e licor de creme irlandês
2h 30min
Tarte gelada de leite condensado
12h
Mousse de três chocolates com crocante de cacau
5h
Cheesecake de chocolate e caramelo
1h 15min
Cheesecake de framboesa
4h 20min
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25min