Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen, geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella, in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Protein
- 62.3 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 81.3 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1828.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Cashew cheddarkaas
Žádné hodnocení
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7h
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
Drie kaas pides
1h 40min
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Žádné hodnocení
Crème anglaise
15min