Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g bloem
- 70 g broodkruim
- 4 eieren
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 300 g water
- 200 g aardappelen, geschild, in blokjes (1,5 cm)
- 4 kippenbouten, zonder vel
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in kleine stukjes
- 1 ½ tl zout
- ½ tl peper
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl paprika, zoet
- 150 g mozzarella, in blokjes
- olie om te frituren
Mayonaisedip
- 200 g zonnebloemolie
- 40 g rode ui
- 1 ei
- 1 tl citroensap
- 2 tl sriracha saus
- 2 snuifjes peper
- 3 snuifjes zout
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 4732.4 kJ / 1131.1 kcal
- Protein
- 62.3 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 81.3 g
- Nasycený tuk
- 20.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1828.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Vegan pudding
15min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Žádné hodnocení
Tempé
48 Std.
Batbout met kaas
30min
Tunesische Chorba
45min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1hod. 20min
Pierogi met vlees
1hod.
Maanzaad-mayonaise
Žádné hodnocení
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
Piadina uit Emilia Romagna
15min