Zařízení & příslušenství
Harira
Příprava 15min.
Celkový 7hod.
6 porties
Suroviny
-
kikkererwten wit, gedroogd100 g
-
water1350 g
-
bloem20 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten doormidden gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden80 g
-
knoflookteentje1
-
verse koriander met stengels4 takjes
-
verse peterselie met stengels4 takjes
-
selder in stukken gesneden100 g
-
300 g rundvlees, (schenkel of karbonade), in kleine stukjes gesneden (1 x 1 cm)lamsvlees (volitelně) (schouder), in kleine stukjes gesneden (1 x 1 cm)300 g
-
Ras el Hanout of kruidenmix2 tl
-
zout1 el
-
groene linzen, gedroogd100 g
-
citroensap1 el
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
18 g
Kalorie
910 kJ /
217 kcal
Tuk
5 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ramadan
20 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Fatayer met kaas en munt
2h
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Soefganiots
2h
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Drie kaas pides
1h 40min
Pastilla met kip
1h 10min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Avocadosap met dadels
5min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Batbout met kaas
30min
Muntthee
25min