
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ui doormidden gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 14 takjes verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)
- 20 g olijfolie
- 1 afgestreken tl karwij, gemalen
- 1 afgestreken tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 afgestreken tl Ras el Hanout
- 200 g kippenborstfilet in reepjes gesneden
- 1 tomaat gesneden in dobbelstenen
- 30 g tomatenpuree
- ½ tl zout
- 800 g water
- 250 g gerstgriesmeel tchicha type (zie tips)
- 200 g witte kikkererwten, uit blik uitgelekt
- 10 g citroensap (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 638.8 kcal / 2705 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 8.3 g
- Sacharidy
- 104.5 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 471 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Hummus
5min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Žádné hodnocení
Avocadosap met dadels
5min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Batbout met kaas
30min
Harira
7hod.
Pizza lahmacun a la Turk
1hod.
Gekruide lamstaart
40min
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Cholent
Žádné hodnocení
Abrikozen ketchup
Žádné hodnocení