Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ui, doormidden gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 14 takjes verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)
- 20 g olijfolie
- 1 afgestreken tl karwij, gemalen
- 1 afgestreken tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 afgestreken tl Ras el Hanout
- 200 g kippenborstfilet, in reepjes gesneden
- 1 tomaat, gesneden in dobbelstenen
- 30 g tomatenpuree
- ½ tl zout
- 800 g water
- 250 g gerstgriesmeel, tchicha type (zie tips)
- 200 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 10 g citroensap (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2705 kJ / 638.8 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 104.5 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 471 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shakshuka
50 dk
Hummus
5min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Champagne crème cake
Žádné hodnocení
Vegan pudding
15min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Žádné hodnocení
Zuivelvrije tzatziki
Žádné hodnocení
Avocadosap met dadels
5min
Pizza lahmacun a la Turk
1sa
Cashew brood wentelteefjes
Žádné hodnocení
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Pierogi met vlees
1sa