Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ui, doormidden gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 14 takjes verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)
- 20 g olijfolie
- 1 afgestreken tl karwij, gemalen
- 1 afgestreken tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 afgestreken tl Ras el Hanout
- 200 g kippenborstfilet, in reepjes gesneden
- 1 tomaat, gesneden in dobbelstenen
- 30 g tomatenpuree
- ½ tl zout
- 800 g water
- 250 g gerstgriesmeel, tchicha type (zie tips)
- 200 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 10 g citroensap (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2705 kJ / 638.8 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 104.5 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 471 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shakshuka
50 Min
Hummus
5 Min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Batbout met kaas
30 Min
Harira
7 godz.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Drie soorten melk cake
Žádné hodnocení
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Keftedes (gehaktballen)
Žádné hodnocení