Zařízení & příslušenství
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porties
Suroviny
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
342.2 mg
Protein
5 g
Kalorie
510.6 kJ /
122.1 kcal
Tuk
3.3 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
20.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klassiekers met een twist
5 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Cider-Kipstoofpot
Žádné hodnocení
Sloppy Gold Rush Burgers
Žádné hodnocení
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Žádné hodnocení
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Žádné hodnocení
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min.
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Žádné hodnocení
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min.
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Kikkererwtensoep met spinazie
40min.
Vegetarisch Medaillons
Žádné hodnocení
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3hod. 20min.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1hod. 5min.