Kompatibilní verze
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 rode pepers, vers, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 1 knoflookteentje
- 400 g water
- 50 g suiker
- 20 g witte wijnazijn
- ½ tl zout
- 2 eieren
- 2 courgettes, in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)
- ½ bos verse koriander, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 510.6 kJ / 122.1 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 342.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amarant cacao balletjes
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Žádné hodnocení
Tempé
48 godz.
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Vegan citroen en zwarte thee taart
Žádné hodnocení
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Indiase mosterd
Žádné hodnocení
Piadina uit Emilia Romagna
15min