Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 30 g suiker
- 1 citroen, alleen dun raspel van de huid (volitelně)
- 120 g melk
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
-
15
g verse gist, verkruimeld
nebo 1 ½ tl gedroogde gist - 1 eierdooier, van een medium ei
- 300 g bloem
- ½ tl zout
Vulling
- ½ bos verse dille
- 250 g roomkaas, met kruiden
- 3 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen peper
- bloem, om te bestuiven
- 250 g gerookte zalm in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 535.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13sa
Gegrilde zeevruchten plank
Žádné hodnocení
Mango, banaan en bosbessenpuree
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50 min
Pindakaas
5min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 godz.
Ovengebakken groentechips
Žádné hodnocení
Chocolade babka
3 godz.
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Žádné hodnocení