Zařízení & příslušenství
Zalmvlecht
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 20min.
8 porties
Suroviny
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (volitelně) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
535.8 mg
Protein
13.7 g
Kalorie
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Tuk
16.8 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
8.8 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Klassiekers met een twist
5 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Lolly's met aardbeien
Žádné hodnocení
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Žádné hodnocení
Pindakaas en koekjesijs
Žádné hodnocení
Gochujang zeevruchtenrisotto
1hod.
Spookachtige snacks
1hod. 15min.
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Žádné hodnocení
Bellini cocktail
5min.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Žádné hodnocení
Curryketchup
30min.
Vanillesaus (crème anglaise)
10min.
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Žádné hodnocení
Vanille-ijs
12hod.