Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 30 g suiker
- 1 citroen, alleen dun raspel van de huid (volitelně)
- 120 g melk
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
-
15
g verse gist, verkruimeld
nebo 1 ½ tl gedroogde gist - 1 eierdooier, van een medium ei
- 300 g bloem
- ½ tl zout
Vulling
- ½ bos verse dille
- 250 g roomkaas, met kruiden
- 3 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen peper
- bloem, om te bestuiven
- 250 g gerookte zalm in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 535.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35 min
Glutenvrije quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Cashew brood wentelteefjes
Žádné hodnocení
Vegan baklava
Žádné hodnocení
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Brioche
5h
Lamsspiesjes
Žádné hodnocení