Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 30 g suiker
- 1 citroen, alleen dun raspel van de huid (volitelně)
- 120 g melk
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
-
15
g verse gist, verkruimeld
nebo 1 ½ tl gedroogde gist - 1 eierdooier, van een medium ei
- 300 g bloem
- ½ tl zout
Vulling
- ½ bos verse dille
- 250 g roomkaas, met kruiden
- 3 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen peper
- bloem, om te bestuiven
- 250 g gerookte zalm in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 535.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gegrilde zeevruchten plank
Žádné hodnocení
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Salade van boerenkool en rode kool
Žádné hodnocení
Tempé
48 Std.
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Gember schillen
Žádné hodnocení
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Roggebroodjes
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1sa
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min