Stout Beer Ice Cream Float

Stout Beer Ice Cream Float

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10hod. 45min.
6 portions

Suroviny

  • stout beer chilled, divided
    1700 - 2155 g
  • sugar
    200 g
  • egg yolks from large eggs
    6
  • heavy cream 30%-40% M.F.
    340 g
  • whole milk
    225 g
  • inverted sugar syrup (see Tip)
    45 g
  • vanilla extract, natural
    2 tsp
  • salt
    ¼ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 120 mg
Protein 4.6 g
Kalorie 1741.9 kJ / 416.3 kcal
Tuk 19.5 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 11.1 g
Sacharidy 40.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...