Zařízení & příslušenství
Stout Beer Ice Cream Float
Příprava 10min.
Celkový 10hod. 45min.
6 portions
Suroviny
-
stout beer chilled, divided1700 - 2155 g
-
sugar200 g
-
egg yolks from large eggs6
-
heavy cream 30%-40% M.F.340 g
-
whole milk225 g
-
inverted sugar syrup (see Tip)45 g
-
vanilla extract, natural2 tsp
-
salt¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
120 mg
Protein
4.6 g
Kalorie
1741.9 kJ /
416.3 kcal
Tuk
19.5 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
11.1 g
Sacharidy
40.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Better with Beer
10 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Beurre blanc
15min
Prawn and saffron risotto
30min
Baguette
3h 45min
Natillas
1h
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Mimosa float
6h 10min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Beef Wellington
2h 15min
Chilli crab pasta
35min
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min