Zařízení & příslušenství
Mini carrot and almond cakes
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions
Suroviny
Almond and carrot cakes
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
sea salt1 pinch
Frosting
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
walnuts30 g
-
raw sugar80 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter cut into pieces, softened100 g
-
cream cheese softened200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
266.8 mg
Protein
10.9 g
Kalorie
2636.2 kJ /
630.1 kcal
Tuk
49.5 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
14.3 g
Sacharidy
41.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Blueberry jam
35min.
Lime and coconut mini bundts
40min.
Quick almond biscuits
35min.
Ube Halaya Jam
2hod. 10min.
Mini vegan fruit cakes
25hod. 40min.
Pani popo (Samoan coconut buns)
3hod. 25min.
Pear and ginger paste
26hod. 25min.
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1hod. 20min.
Savoury cashew cream cheese
3hod. 10min.
Gluten-free focaccia bread
1hod.
Ube ice cream
12hod. 10min.