Kompatibilní verze
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g hazelnoten
- 150 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), zacht, plus extra voor het invetten
- 150 g bruine suiker
- 1 ei
- 2 snuifjes zout
- 1 tl sinaasappelzeste, biologisch, geraspt
- 1 tl gemalen kaneel
- ½ tl gemalen kruidnagel
- 270 g glutenvrij witte bloem
- 400 g frambozenconfituur
- poedersuiker om te bestrooien
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 4858.6 kJ / 1161.2 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 160.4 g
- Tuk
- 56.8 g
- Nasycený tuk
- 21.4 g
- Vláknina
- 12.1 g
- Sodík
- 137.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus
5 min
Amarant cacao balletjes
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
Žádné hodnocení
Knolselder parmigiana
Žádné hodnocení
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Vegan jus
40 min
Tempé
48h
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Žádné hodnocení
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Žádné hodnocení
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Žádné hodnocení
Mojito
10 min