Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 500 g Zopfmehl
- 60 g Butter, in Stücken, kalt
- 15 g Zucker
- 1 ½ TL Salz
- Zopfmehl zum Bemehlen
- 1 Ei
- 1 EL Rahm
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1319 kJ / 314 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Süsser Grittibänz
2h 15min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Apfelwähe
1h 15 min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Knöpfli
50min
Zitronen-Cake
1 godz. 5 min
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Kartoffelstock nature
55min
Waadtländer Kreuzbrot
13h 30 min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Berner Zopf
1h 45min