
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brühteig
- 120 g UrDinkel-Vollkornmehl
- 180 g kochendes Wasser
Brotteig und Fertigstellung
- 300 g UrDinkelmehl, hell und etwas mehr zum Formen
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel frische Hefe zerbröckelt
- 200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 123.3 kcal / 520.3 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Tuk
- 0.8 g
- Sacharidy
- 23.1 g
Alternativní recepty
Ruchbrot im Brattopf
2hod. 25min
Landbrot Backhausart
2hod.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1hod. 30min
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min
Walliser Roggenbrot
10hod.
Weizen-Dinkel-Brot
12hod.
Energieriegel aus Getreide und getrockneten Früchten
2hod. 30min
Waadtländer Kreuzbrot
13hod. 30min
Varoma-Brötli
2hod. 15min
Burebrot (Bauernbrot)
3hod.
Dinkel-Haselnussbrot
2hod. 50min
Berner Zopf
1hod. 45min