Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brühteig
- 120 g UrDinkel-Vollkornmehl
- 180 g kochendes Wasser
Brotteig und Fertigstellung
- 300 g UrDinkelmehl, hell, und etwas mehr zum Formen
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel frische Hefe, zerbröckelt
- 200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 0.8 g
Alternativní recepty
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2h 10min
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
St. Galler Bürli
26sa 30 dk
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Toastbrot
3 Std.
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min