![UrDinkel Brot UrDinkel Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED67CF4F-EE09-4A00-8D8E-9168DCE9547D/Derivates/feb99c7a-ca95-4562-a3b9-894532784753.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brühteig
- 120 g UrDinkel-Vollkornmehl
- 180 g kochendes Wasser
Brotteig und Fertigstellung
- 300 g UrDinkelmehl, hell, und etwas mehr zum Formen
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel frische Hefe, zerbröckelt
- 200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 23.1 g
- Tuk
- 0.8 g
Alternativní recepty
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Früchte-Nussbrötli
3 Std. 5 Min
Toastbrot
3h
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 Std. 30 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Grundteig für Brot
24h 30 min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
6-Strang-Butterzopf
2klst 35 min
Berner Zopf
1sa 45 dk