Zařízení & příslušenství
Mousse au Chocolat
Příprava 20min.
Celkový 4hod.
8 Portionen
Suroviny
-
Eier getrennt5
-
Salz1 Prise
-
Vollrahm, gekühlt250 - 300 g
-
dunkle Schokolade, 50 % Kakao in Stücken (2 cm)250 g
-
Butter weich, in Stücken (3 cm)80 g
-
40 g ZuckerVanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Beeren, gemischt, frisch (volitelně) zum Garnieren
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
96.3 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
1879.7 kJ /
449.3 kcal
Tuk
37.7 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
21.9 g
Sacharidy
20.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Choche wiä no niä.
203 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Guacamole
1 Std.
Aïoli
5 Min
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 Min
Spaghetti al Tonno
40 Min
Spaghetti alla Nerano
30 Min
Erdbeer-Cheesecake aus dem Varoma®
5 Std.
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Kürbis-Chai-Latte
30 Min
Feuchter Haselnuss-Himbeer-Gugelhopf
1 Std. 10 Min
Sauce Rouille
5 Min
Börek vom Backblech
1 Std.
Waffeln
20 Min