Zařízení & příslušenství
飯糰便當
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
香油 抹油用1 大匙
-
蛋2 顆
-
鹽2 ½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒2 小撮
-
水1000 克
-
壽司米 洗淨200 克
-
青花菜 切小朵200 克
-
紅蘿蔔 切圓片約0.5公分 (詳見要訣)200 克
-
烘烤芝麻粒1 大匙
-
玉米粒 罐頭,瀝乾水份100 克
-
伊丹乳酪 或任何軟起司,切片100 克
-
火腿100 克
-
海苔2
-
水 沾手用
-
萵苣 任一種類100 克
-
櫻桃番茄200 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2062.7 mg
Protein
22 g
Kalorie
1991.2 kJ /
475.9 kcal
Tuk
17.1 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
6.6 g
Sacharidy
60.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fun暑假囉!
16 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan