Zařízení & příslušenství
雞肉起司捲餅
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 人份
Suroviny
-
洋蔥 切4塊1 顆
-
紅甜椒 切丁,去皮1 顆
-
番茄 切4塊2 顆
-
橄欖油10 克
-
雞胸肉 切塊2 片
-
番茄糊 (膏)1 大匙
-
鹽
-
墨西哥薄餅皮6 張
-
希臘優格, 無糖酸奶油100 克
-
切達乳酪 刨絲100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20 g
Kalorie
1390 kJ /
332 kcal
Tuk
16 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fun暑假囉!
16 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan