Zařízení & příslušenství
德國酥餅
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 10min.
30 塊
Suroviny
-
太白粉 (馬鈴薯澱粉)125 克
-
低筋麵粉80 克
-
冰糖粉40 克
-
奶油 切丁(2 公分,室溫軟化)125 克
-
食用色素 ,粉紅、棕和黑3 - 6 滴
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Sodík
0.9 mg
Protein
0.3 g
Kalorie
253.5 kJ /
60.6 kcal
Tuk
3.4 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
2.1 g
Sacharidy
7.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Fun暑假囉!
16 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan