Calzone Napoletano
TM6

Calzone Napoletano

4.1 (14 hodnocení)

Suroviny

Dough

  • 450 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
    nebo 20 g fresh yeast, crumbled
  • 20 g granulated sugar
  • 700 g strong white bread flour
  • 2 tsp fine sea salt

Filling

  • 340 g mozzarella, 300 g cut in pieces and 40 g sliced
  • 120 g passata
  • 60 - 80 g salami, to taste
  • fresh basil leaves, for topping

Dipping Sauce

  • 15 g olive oil, plus extra for greasing
  • 25 g salami
  • 300 g passata
  • ¼ tsp ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 piece
Kalorie
4501.5 kJ / 1075.9 kcal
Protein
47.5 g
Sacharidy
144.3 g
Tuk
33.6 g
Nasycený tuk
14.8 g
Vláknina
6.8 g
Sodík
2151.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty