Calzone Napoletano

Calzone Napoletano

4.1 17 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod. 40min
4 pieces

Suroviny

Dough
  • water
    450 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • granulated sugar
    20 g
  • strong white bread flour
    700 g
  • fine sea salt
    2 tsp
Filling
  • mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced
    340 g
  • passata
    120 g
  • salami to taste
    60 - 80 g
  • fresh basil leaves (volitelně) for topping
Dipping Sauce
  • olive oil plus extra for greasing
    15 g
  • salami
    25 g
  • passata
    300 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Nutriční hodnoty na 1 piece

Kalorie 1075.9 kcal / 4501.5 kJ
Protein 47.5 g
Tuk 33.6 g
Sacharidy 144.3 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 14.8 g
Sodík 2151.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...