Calzone Napoletano

Calzone Napoletano

4.2 20 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 40min.
4 pieces

Suroviny

Dough
  • water
    450 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • granulated sugar
    20 g
  • strong white bread flour
    700 g
  • fine sea salt
    2 tsp
Filling
  • mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced
    340 g
  • passata
    120 g
  • salami to taste
    60 - 80 g
  • fresh basil leaves (volitelně) for topping
Dipping Sauce
  • olive oil plus extra for greasing
    15 g
  • salami
    25 g
  • passata
    300 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 2151.3 mg
Protein 47.5 g
Kalorie 4501.5 kJ / 1075.9 kcal
Tuk 33.6 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 14.8 g
Sacharidy 144.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...