
Zařízení & příslušenství
Calzone Napoletano
Příprava 25min
Celkový 1hod. 40min
4 pieces
Suroviny
Dough
-
water450 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
granulated sugar20 g
-
strong white bread flour700 g
-
fine sea salt2 tsp
Filling
-
mozzarella 300 g cut in pieces and 40 g sliced340 g
-
passata120 g
-
salami to taste60 - 80 g
-
fresh basil leaves (volitelně) for topping
Dipping Sauce
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
salami25 g
-
passata300 g
-
ground black pepper¼ tsp
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
1075.9 kcal /
4501.5 kJ
Protein
47.5 g
Tuk
33.6 g
Sacharidy
144.3 g
Vláknina
6.8 g
Nasycený tuk
14.8 g
Sodík
2151.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko