Ceviz ve Havuçlu Ekmek

Ceviz ve Havuçlu Ekmek

5.0 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
15 dilim

Suroviny

  • tereyağı kalıbı yağlamak için
  • yulaf gevreği kalıba ve ekmeğe serpmek için
  • buğday
    150 g
  • ekmek baharatı karışımı (volitelně) (kimyon tohumu, rezene tohumu, anason, kişniş tohumu)
    2 tk
  • havuç küçük parçalara bölünmüş
    100 g
  • taze maya ufalanmış
    20 g
  • tam buğday unu
    350 g
  • ceviz
    100 g
  • su
    320 g
  • elma sirkesi
    1 yk
  • tuz
    1 ½ tk

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dilim

Sodík 239.5 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 706.7 kJ / 168.9 kcal
Tuk 4.9 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 27.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...