Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g su
- 450 g Brüksel lahanası, temizlenmiş, ikiye bölünmüş, (bk. öneriler)
- 140 g bal kabağı, soyulmuş ve küp küp kesilmiş (1 cm)
- 60 g tereyağı, parçalara bölünmüş
-
80
g pikan cevizi
nebo 80 g ceviz - 50 g turna yemişi, kurutulmuş
- 25 g esmer şeker
- 30 g balzamik sirke
- 15 g taze sıkılmış limon suyu (yaklaşık ½ limon)
- ½ tk pul biber
- 1 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1056 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 18.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa
Buharda pişmiş ıspanak
15min
Zeytinyağlı Enginar
1sa
Çikolata ve Kabaklı Kek
1 godz. 25 min
Narlı Pancar ve Armut Püresi
1h 5min
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1u. 15min
Kıymalı Ispanak
45 Min
Buharda pişmiş brokoli
20 Min
Buharda pişmiş karnabahar
30 dk
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min