Glütensiz, Elma ve Cevizli Ekmek

5.0 7 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
16 dilim

Suroviny

  • kepekli pirinç
    240 g
    240 g pirinç, beyaz, kısa tane
  • hurma, çekirdeksiz
    100 g
  • elma kabuklu, çekirdekleri çıkarılmış ve dörde bölünmüş
    140 g
  • zeytinyağı kalıbı yağlamak için ekstra zeytinyağı
    60 g
  • glütensiz kabartma tozu
    1 ½ tk
  • karbonat
    1 tk
  • karnıyarık otu tohumu tozu (psyllium husk)
    1 yk
  • tuz
    ½ tk
  • ceviz
    80 g
  • yumurta
    4 adet
  • su
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dilim

Sodík 206.8 mg
Protein 3.7 g
Kalorie 695.7 kJ / 166.3 kcal
Tuk 8.7 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 19.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...