Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 克 马铃薯 ,切块(约3-4公分)
-
6
片 鳕鱼排 (每片约120-200克)
nebo 6 片 白鱼片 (任何一种白鱼,每片约120-200克) - 2 茶匙 盐 ,适量调味
- 150 克 洋葱 ,切半
- 1 个 蒜瓣
- 100 克 红萝卜 ,切块
- 30 克 冷压橄榄油 ,额外准备涂抹用
- 50 克 白葡萄酒 (volitelně)
- 400 克 番茄 ,切块
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 100 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.4 g