鳕鱼马铃薯佐番茄淋酱

鳕鱼马铃薯佐番茄淋酱

4.0 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 人份

Suroviny

  • 马铃薯 切块(约3-4公分)
    800 克
  • 鳕鱼排 (每片约120-200克)
    6 片
    6 片 白鱼片, (任何一种白鱼,每片约120-200克)
  • 适量调味
    2 茶匙
  • 洋葱 切半
    150 克
  • 蒜瓣
    1 个
  • 红萝卜 切块
    100 克
  • 冷压橄榄油 额外准备涂抹用
    30 克
  • 白葡萄酒 (volitelně)
    50 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 33 g
Kalorie 1269 kJ / 302 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...