Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 适量 油 ,煎制用
- 350 克 老豆腐 ,切约2.5厘米三角形厚片
- 20 克 油
- 2 根 葱 ,切段
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 5 克 老抽
- 20 克 生抽
- 70 克 青椒 ,切三角块
- 70 克 新鲜黑木耳
- 5 克 糖
- 50 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1760 kJ / 421 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 34.4 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 682 mg