Zařízení & příslušenství
家常豆腐
Příprava 20min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
油 煎制用适量
-
老豆腐 切约2.5厘米三角形厚片350 克
-
油20 克
-
葱 切段2 根
-
蒜头 切片2 瓣
-
老抽5 克
-
生抽20 克
-
青椒 切三角块70 克
-
新鲜黑木耳70 克
-
糖5 克
-
水50 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
682 mg
Protein
17.7 g
Kalorie
1760 kJ /
421 kcal
Tuk
34.4 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
3.1 g
Sacharidy
13.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常豆腐料理
5 recepty/-ů
Čína
Čína