薑汁番茄
TM6 TM5

薑汁番茄

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 50 克 二砂糖
  • 10 克 薑 ,去皮
  • 50 克 醬油膏
  • ¼ 茶匙 甘草粉 (volitelně)
    nebo ¼ 茶匙 梅粉 (volitelně)
  • 2 茶匙 水
  • 2 - 3 顆 番茄 ,(黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
306.5 kJ / 73.3 kcal
Protein
1.8 g
Sacharidy
16.6 g
Tuk
0.3 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
690.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty