薑汁番茄

薑汁番茄

5.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 人份

Suroviny

  • 二砂糖
    50 克
  • 去皮
    10 克
  • 醬油膏
    50 克
  • 甘草粉 (volitelně)
    ¼ 茶匙
    ¼ 茶匙 梅粉
  • 2 茶匙
  • 番茄 (黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊
    2 - 3 顆

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 690.9 mg
Protein 1.8 g
Kalorie 306.5 kJ / 73.3 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 16.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...