Zařízení & příslušenství
薑汁番茄
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 人份
Suroviny
-
二砂糖50 克
-
薑 去皮10 克
-
醬油膏50 克
-
¼ 茶匙 梅粉甘草粉 (volitelně)¼ 茶匙
-
水2 茶匙
-
番茄 (黑柿番茄,詳見要訣),切舟型或塊2 - 3 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
690.9 mg
Protein
1.8 g
Kalorie
306.5 kJ /
73.3 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
16.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
消暑聖品
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan