無麩質南瓜堅果派

無麩質南瓜堅果派

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
16 人份

Suroviny

  • 生杏仁果
    50 克
  • 110 克
  • 無麩質麵粉
    200 克
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 黃檸檬 只取皮屑
    1
  • 1 顆
  • 鮮奶油 (脂肪含量約48%)
    170 克
  • 無鹽奶油 冷藏,切丁(約1 公分)
    125 克
  • 400 克
  • 南瓜 切塊 (約0.5 - 1 公分)
    400 克
  • 1
  • 玉米粉
    1 大匙
  • 二砂糖
    100 克
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 乾薑粉
    ½ 茶匙
  • 丁香粉
    2 小撮
  • 豆蔻粉
    2 小撮
  • 白巧克力 (volitelně) 融化
    30 克
  • 綜合整粒堅果 (volitelně) 焦糖化
    30 克
  • 鮮奶油 (volitelně) 打發
    30 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 16 人份

Sodík 2208.1 mg
Protein 59.6 g
Kalorie 16649.2 kJ / 3979.3 kcal
Tuk 242 g
Vláknina 34 g
Nasycený tuk 123.6 g
Sacharidy 434.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše