Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 260 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche, émiettée
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)") - 15 g de sucre en poudre
- 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de farine de blé complet
- 15 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café bombée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2022.2 kJ / 483.3 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 96.3 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 793.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain de campagne
3h 45min
Boisson mexicaine aux amandes (Horchata)
5 Min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Pain marguerite pavot et curry
15 godz. 45 min
Bagels halloumi et avocat
2h 35 min
Ciabattines
3h 30min
Ciabatta italienne
3h 40min
Ficelle de pain
4 Std. 5 Min
Fromage frais aux noix et pain au petit-lait
12 Std. 15 Min
Baguette tradition
15u. 25min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4óra 40p