Pain aux oignons blancs

Pain aux oignons blancs

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
6 parts

Suroviny

  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 260 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (voir "Conseil(s)")
  • 15 g de sucre en poudre
  • 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de farine de blé complet
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 ½ c. à café bombée de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 793.5 mg
Protein 14.1 g
Kalorie 2022.2 kJ / 483.3 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 4.8 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 96.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...