Pain aux oignons blancs
TM6 TM5 TM31

Pain aux oignons blancs

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 200 g d'oignons, coupés en deux
  • 260 g d'eau
  • 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
    nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (voir "Conseil(s)")
  • 15 g de sucre en poudre
  • 500 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 200 g de farine de blé complet
  • 15 g d'huile d'olive
  • 1 ½ c. à café bombée de sel

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
2022.2 kJ / 483.3 kcal
Protein
14.1 g
Sacharidy
96.3 g
Tuk
4 g
Nasycený tuk
0.6 g
Vláknina
4.8 g
Sodík
793.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty